Webbyrå hemsida

Vi har digitaliserat svensk industri sedan över 20 år tillbaka

Hemsida

En professionell hemsida är A och O när det kommer till första intrycket digitalt. En hemsida blir navet i din marknadsföring och din digitala närvaro och utan den så faller många andra delar.  Att investera i en hemsida är en investering för både nutid och framtid. Det är redan otroligt mycket som sker via nätet idag och dessa siffror blir inte mindre. Vi bygger kvalitativa hemsidor i WordPress, anpassade för att lyfta fram ditt varumärke och skapa affärer. 

Ett axplock av vad som ingår i våra hemsidor

Våra hemsidor anpassas efter dina behov och önskemål men visa saker anser vi vara grundläggande i en hemsida för att den skall funka funktionellt. Nedan finner du några av dessa saker som alltid ingår.

WordPress

Vi bygger i världens största CMS

WordPress

WordPress är världens största CMS och över 40% av alla hemsidor är byggda i just WordPress. Detta gör det till en trygg men samtidigt skalbar plattform.

Mobil anpassad

Vi mobilanpassar alla hemsidor vi bygger

Mobil anpassad

Ofta får man betala massa extra för att hemsidan skall mobilanpassas. Detta är något som ingår i alla våra hemsidor. Mycket av trafiken på internet sker via just mobilen och vi vill inte att ni skall gå miste om någon trafik.

Anpassad design

Vi anpassar hemsidan efter era design önskemål

Anpassad design

Du ska vara stolt över din hemsida och tycka att den verkligen speglar ert företag därför design anpassar vi hemsidan utefter era önskemål. Under vårt uppstartsmöte får ni lägga fram era önskemål på design samtidigt som vi bollar idéer.

SEO anpassad grund

Vi bygger upp hemsidan med rätt strukturella grund för SEO.

SEO anpassad grund

Många hemsidor bara byggs utan att ta hänsyn till SEO och det innehåll som faktiskt finns att tillgå. Vi tar det innehåll du har på din nuvarande hemsida och implementerar med en bra SEO anpassad grund på din nya!

Utbildning i WordPress

En timmes utbildning med vår designer!

Utbildning i WordPress

För att du skall kunna administrera din hemsida så får du en timmes utbildning i hur man använder hemsidan, publicerar inlägg och gör nya sidor. Allt för att du ska kunna hålla liv i din nya hemsida.

Fri support

En månads fri support där vi är tillgängliga oavsett problem.

Fri support

I början kan det vara lite förvirrande med en ny hemsida. Därför står vi till förfogande i en månad, helt kostnadsfritt, för att ni skall kunna få hjälp oavsett problem. Önskar ni sedan fortsatt support så kostar det bara någon hundra lapp i månaden.

Vår process

Steg 1

Inledande möte

Ni börjar med ett inledande möte med någon av våra tekniska rådgivare. Detta för att kunna avgöra om vi är en bra matchning för varandra. Vi går igenom eran nuvarande hemsida tillsammans med era ambitioner och mål för att tillsammans kunna ta steget vidare.
Steg 1
Steg 2

Uppstartsmöte

Uppstartsmötet sker med en av våra designer/tekniker. Inför mötet kommer vår tekniker ha gjort en analys av er nuvarande grafiska profil samt tagit del av material från inledande mötet. Under mötet kommer vi tillsammans med er gå igenom hur ni vill ha er hemsida samt komma med förslag på idéer och designer. Vi kommer också gå igenom vissa tekniska aspekter för en enkel process.
Steg 2
Steg 3

Fösta utkast

Vi kommer att skapa ett första utkast där vi har gjort en rejälgrund på hela hemsidan, skapat design och funktioner. Detta får ni ta del av för att komma med input och feedback för att sedan kunna ta detta i beaktning vid slutleverans.
Steg 3
Steg 4

Leverans och publicering

Efter feedbacken av första utkast kommer vi följa upp hemsidan fram tills att ni är nöjda med design och innehåll och då kommer vi att publicera hemsidan. Vi tar kontakt med leverantörer och dylikt för att det skall skötas smidigt.
Steg 4
Steg 5

Utbildning

Sista steget är att ge er en utbildning i er nya hemsida. Gå igenom funktioner och hur vi tänkt med dessa samt ge er en inblick i hur ni håller er hemsida uppdaterad på egen hand. Samt svarar på alla frågor och funderingar ni har kring funktionaliteten.
Steg 5

Nyfiken på hemsidor?

Oavsett om ni har en hemsida ni vill se över eller om ni inte ens har någon hemsida idag så kan ni boka en kostnadsfri analys med en av våra tekniska rådgivare så berättar dom mer om hur vi hade kunnat få er hemsida att synas bättre online. 

Få dina drömresultat

Nyfiken på någon av våra andra tjänster?

Google Ads

Annonsering

Vi hjälper er att skapa synlighet bland de betalda resultaten!

Vad är Google Ads?

Google Ads är den betalda annonseringen som dyker upp över de organiska resultaten på Google. Här betalar du per klick för besökare under relevanta sökord och sökfraser!

Läs mer

Företagsfilm

Rörlig media

Vi hjälper er att kommunicera erat budskap via rörlig media

Företagsfilm?

En bild säger mer än tusen ord, hur mycket säger du en film? Rörlig media blir allt mer vanligt för att kommunicera ut budskap. Gör er marknadsföring modernare med en företagsfilm!

Läs mer

SEO

Sökmotoroptimering

Vi hjälper er att skapa synlighet bland de organiska resultaten!

Vad är SEO?

SEO är förmågan att förstå din målgrupp och kunna förmedla det via din hemsida. Hur sidan är uppbyggd, innehållet och köp resan. Men också tekniska bakomliggande faktorer!

Läs mer

Vanliga frågor om hemsidor

Anledningarna är många men primärt handlar det om att vara tillgänglig online. Dina kunder kan lätt hitta dig samtidigt som du kan minimera frågor som bildas gentemot att svara på dessa på din site. Det blir navet i din marknadsföring då majoriteten söker upp de företagen dom ska göra affärer med. Det är faktiskt så att 30% väljer direkt bort att göra affärer med företag dom inte hittar online. 

En hemsida kan kosta allt från några tusenlappar upp till flera hundra tusen, allt handlar om vad ni är ute efter och hur avancerat samt hur lång tid det tar att genomföra. I ett inledningsmöte med oss skräddarsyr vi ett förslag som matchar er verksamhet, era önskemål och er budget.

Ja, alla hemsidor behöver ett webbhotell, även kallat hosting. Ditt webbhotell lagrar din hemsida tillsammans med alla dess filer för att sedan skicka det till besökaren när dom väl kommer in till din site. 
Vi erbjuder webbhotell och domän till låga kostnader och smidiga lösningar.