Företagsfilm

Låt oss skapa rörligt liv till din verksamhet

Företagsfilm och foto

En bild säger mer än tusen ord, en film säger mer än så. Att ha professionella bilder och video i sin marknadsföring ger ett otroligt seriöst intryck, något vi alla vill ge. Vi hjälper till med både film och fotografering samt redigering så du får tilltalande material av din verksamhet du kan vara stolt över!  

Vår process

Steg 1

Inledande möte

Ni börjar med ett inledande möte med någon av våra tekniska rådgivare. Detta för att kunna avgöra om vi är en bra matchning för varandra. Vi går igenom era ambitioner och mål för att tillsammans kunna ta steget vidare.
Steg 1
Steg 2

Planeringssamtal

Några dagar innan film eller fotograferingsdagen så har ni ett samtal med den person som skall komma och filma hos er. I samtalet får ni svara på frågor som ger oss en bild av vad ni är ute efter och hur vi skall uppnå det. Vi kommer också hjälpa er brainstorma för att få fram så mycket som möjligt.
Steg 2
Steg 3

Filmning/fotografering

Vi kommer ut till er på den planerade dagen och inleder med att ta en rundtur där vi skall filma/fotografera för att kolla ljussättning, störningsljud och andra aspekter vi kan behöva åtgärda innan. Efter detta sätter vi upp vår utrustning och därefter kommer vi guida er igenom hela processen så att ni kan känna er trygga framför kameran.
Steg 3
Steg 4

Redigering och presentation

I steg fyra kommer vi att redigera ihop allt material och under tidens gång skicka över exempel av råmaterialet för att ni skall kunna ge feedback hela vägen till färdig produkt. Vi lägger på text, musik och dylikt som ni önskar. Innan ni blir presenterade med slut materialet!
Steg 4

Nyfiken på företags film eller foto?

Boka in ett kostnadsfritt samtal med en av våra tekniska rådgivare så kommer dom gå igenom mer vad det innebär! 

Få dina drömresultat

Nyfiken på någon av våra andra tjänster?

SEO

Sökmotoroptimering

Vi hjälper er att skapa synlighet bland de organiska resultaten!

Vad är SEO?

SEO är förmågan att förstå din målgrupp och kunna förmedla det via din hemsida. Hur sidan är uppbyggd, innehållet och köp resan. Men också tekniska bakomliggande faktorer!

Läs mer

Hemsidor

WordPress

Investera i en snygg hemsida, interaktiv och prisvänlig hemsida.

Hemsida?

En hemsida är ofta det första intrycket någon får av ert företag. Det är navet i er marknadsföring och den primära plattform där du kan visa upp ditt varumärke.

Läs mer

Google Ads

Annonsering

Vi hjälper er att skapa synlighet bland de betalda resultaten!

Vad är Google Ads?

Google Ads är den betalda annonseringen som dyker upp över de organiska resultaten på Google. Här betalar du per klick för besökare under relevanta sökord och sökfraser!

Läs mer

Vanliga frågor om företagsfilm och foto

En företagsfilm är en film gjord för att förklara ett företags idé, produkt eller tjänst. Det kan dock vara mycket mer än så och det är er fantasi som sätter gränserna. Oftast filmar vi verksamheten och de som jobbar där, ofta med inslag av intervjuer av anställda eller kunder. Primärt handlar en företagsfilm om att framhäva ens varumärke. 

En företagsfilm kan användas till mycket. Oftast handlar det om att ge ett professionellt och seriöst intryck vid presentation på t.ex. hemsidan eller andra externa webbplatser. Men många använder sina företagsfilmer på mässor, till marknadsföring eller att skicka till kunder för att enkelt förmedla budskap. 

En företagsfilm kan kosta allt från några tusenlappar till flera hundratusen. Det hela handlar om hur mycket tid som krävs för att skapa er film och hur avancerad film ni önskar. 
Vi utgår från ett fast pris per halvdag och då ingår redigering och i de allra flesta fall transport. 

Företagsfotografering är ett brett begrepp. Det avser oftast fotografering av verksamheten så som lokaler, maskiner, fordon eller dylikt. Det innefattar ofta också fotografering av personal, kunder eller event.